24 de setembre del 2011

Benvinguts

Benvinguts al blog de la biblioteca de l'IES S'Arenal!

3 comentaris:

  1. El nom del vent. Patrick Rothfuss.
    El nom del vent és el començament d'una saga de la que fa poc han tret la segona part:"El temor d'un home savi".
    És un llibre de literatura fantàstic que no es queda gens enrere dels clàssics d'aquest gènere com: "El senyor del anells", "La mà del rei", o "Harry Potter", i com en aquests darrers combina la part màgica i la realitat d'una forma excepcional.
    A la novel·la un jove, Kvothe, conta la seva història a la curta edat de 30 anys. Ens relata com s'haurà d'enfrontar amb desesperança però amb gran enginy a un camí ple d'entrebancs per resoldre les causes del seu present.

    ResponElimina
  2. Costa de creure però hi ha un petit i humil racó en aquest institut on es pot disfrutar del silenci, on es pot llegir i aïllar-se de "l'agradable" entorn de les classes i els passadissos: la nostra estimada biblioteca. I xerrant de llibres, vos en recomanaré un: Ara o mai, de na Care Santos. Una escriptora nascuda a Mataró que si tenim una mica de sort mos visitarà aquest any. També ha escrit “laluna.com”, que no he llegit però que si és la meitat de bo que “Ara o mai” estic segura que vos encantarà.
    Ara o mai tracta la història de dues amigues amb un objectiu, que una d'elles perdi la virginitat abans del seu aniversari. Un llibre atrevit i molt divertit, no és gaire llarg i no se fa pesat, escrit d'una manera molt especial que farà que entris dins el relat des de la primera pàgina. Esper que vvos agradi, escriuré prest! Salut!
    Marina

    ResponElimina
  3. A mi me ha agradat molt el llibre de na Laura Gallego "Las hijas de Tara" crec que no hi ha llibres tan enganxants con aquest,començes a llegir-ho i no vols parar hasta acabar-ho:)

    ResponElimina